Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over ons werk, onze efficiënte werkwijze of over ons onderhoudscontract. Hieronder een paar vragen, enkele van de velen die wij voor u kunnen beantwoorden. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen, wij houden wel van een uitdaging.

  • Hoe lang is het geleden dat er aan uw reclame onderhoud is verricht, zitten er al jaren dezelfde TL-buizen in of hebben de duiven “vrij spel” gehad zodat er weinig meer te zien is van uw reclame? Onderhoud en het reviseren van uw reclame kunnen wij zeker voor u verzorgen.
  • Speelt u met de gedachten om uw reclame te laten ombouwen naar het energie zuinige LED, heeft u een nieuwe huisstijl maar is uw reclame aan de gevel nog niet vernieuwd of zou u willen weten wat een nieuwe reclame gaat kosten? Een geheel vrijblijvende offerte kunt u opvragen via offerte aanvraag.
  • Wat als uw reclame een storing heeft? Dit kunnen wij zeker snel en vakkundig voor u oplossen! Neem dan contact met ons op.
  • Is de kleur van uw neon reclame niet meer zoals het was? De mogelijkheid bestaat dat het glas herpompt wordt zodat de kleuren weer als nieuw zijn.

WIST U DAT EEN GOED UITZIENDE RECLAME U NIEUWE KLANTEN OP KAN LEVEREN?