Over ons

Van Hees Montage, voor al uw lichtreclame!

In 1998 zijn wij als zelfstandig ondernemer begonnen en hebben we onze vleugels verder uitgeslagen in de reclame wereld. Voordat we Van Hees Montage opgericht hebben, zijn we eerst een aantal jaren als reclame monteur werkzaam geweest bij een groot lichtreclame bedrijf dat ons nog zeer regelmatig inhuurt.

Hier is Marco, als kleine jongen, meegenomen door zijn vader die ook reclame monteur was. Het is er dus als het ware met de paplepel ingegoten. De volgende generatie staat alweer klaar, alhoewel hij met zijn 12 jaar nog even moet wachten, maar al graag met zijn handen en electriciteit werkt. De paplepel heeft hij al met beide handen aangenomen.

Wij worden veel gevraagd bij de grotere, meer complexe, projecten en dat vinden we natuurlijk fantastisch om te doen. Het kan ons niet hoog genoeg zijn. Daarnaast zijn de montageklussen dichter bij de grond ook aan ons besteed. Wij zijn dan ook een allround in te zetten team.

Ons vaste montage team bestaat uit Marco van Hees en Mark Verhaaf. Wij hebben geen 9-tot-5 mentaliteit, “Het is pas tijd om naar huis te gaan wanneer uw reclame perfect gemonteerd is”. In het weekend of ’s nachts werken is voor ons ook geen probleem. Ons montage team is eenvoudig uit te breiden naar meerdere ervaren reclame monteurs. Voor uw administratieve vragen kunt u terecht bij Danielle van Hees; zij verzorgd al jaren onze boekhouding en agenda.

Van Hees Montage is VCA vol gecertificeerd (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken). Tevens zijn wij in bezit van het certificaat Veilig werken aan het spoor van de NS, een BOG verklaring (betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek van de politie) en een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag). Onze monteurs beschikken tevens over een hoogwerker certificaat.

We hebben twee volledig uitgeruste bedrijfswagens rijden. De inhoud van onze bedrijfswagens wordt netjes onderhouden en de gereedschappen worden ieder jaar gekeurd. Zodoende staan we nooit met de handen in het haar en kunnen we uw reclame vakkundig en vlot monteren.

Wij rijden door heel Nederland, maar op verzoek van onze opdrachtgevers gaan wij ook de grens over om de reclames te monteren. Zo zijn België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Kiev (Oekraïne), Spanje … en zelf Mexico is ons niet vreemd!

Zoals eerder vermeld kunnen wij uw reclame uiting produceren, verzorgen, indien nodig, de aanvraag gemeentelijke vergunningen en uiteraard de montage zodat er 1 duidelijk aanspreekpunt is. Gaat u voor het prachtige neon, de lichtbak met een fullcolour fondplaat en het energie zuinige LED? Wilt u uw huidige reclame ombouwen naar LED, ook dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen, is de lay out aanleveren en hoe u het wilt hebben, de rest verzorgen wij. Neem hiervoor contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op.